A Passzívház kivitelezési munkálatait - befejezését hosszú évek óta akadályozza a KÉKI Kft., Kéki Tibor, aki nem végzi el azt a generál gépészeti munkát, amit már évekkel ezelőtt kiszámlázott és kifizettetett a Hermina Center Kft. -vel.
Vásárlóink számára létrehoztunk egy facebook csoportot, ahol Kéki Tibor visszaéléséből származó káros helyzetet és annak megoldási lehetőségeit igyekszünk megbeszélni.
A Hermina Center Kft. még 2017 -ben a komplett gépészeti munkálat teljes összegét kifizette, a Kéki Tibor által kiállított számlák alapján a KÉKI Kft. -nek.
Igazságügyi szakértői vélemény szerint, több száz millió forint az a kár, amit eddig okozott Kéki Tibor és a KÉKI Kft.                            Ha Vásárló vagy lépj be, hogy együtt megoldást találhassunk, hiszen 3 hónapon belül múszaki átadást lehetne végezni, ha Kéki Tibor gondolkodására közösen hatni tudnánk. Ne hagyjuk, hogy Kéki Tibor több száz Vásárlót akadályozni tudjon.

Kéki Tibor, született Tiszadadán - gépészeti vállakozó - túlszámlázó - munkanélkül pénzt felvevő.


 
 
 
 
 

Hermina a padlóink tesztelője!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
9e forint körüli rezsivel, falfűtéssel - hűtéssel, napelemekkel, hőszivattyúkkal.
Tudtad, hogy ezek Budapest legfejlettebb lakásai? 

Adni Jó!


 

 
 

Szerinted lehetséges egy Magyar, vak, segélyből élő fiúnak New York Marathon -t futnia 5 órán belül, ha segít a Hermina Bau?


 

Bezárás